• DOLAR 32.359
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2291.653
  • ...
Silopi'de Yozgatlı öğretmenden kitap bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 1 Aralık tarihinde başlatılan kitap kampanyasına Silopi Çukurca ilk Ortaokulu Müdürü Aydın Vural kitap bağışında bulundu.

Aydın Vural kitaplardan 500 adedini Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğüne, kalan 600 adet kitabı ise Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bağışlayarak kitaplar geldikçe yardım yapmaya devam edeceğini ve öğrencilerin okuması için çaba göstereceğini söyledi.

Okul kütüphanelerine bağışlanan kitaplardan memnun olduğunu ifade eden Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Hepşen Ökten, kütüphanelerinde ne kadar çok kitap olursa öğrenciler için faydalı olacağını söyledi.

Hepşen Ökten, “Kitap okumayan bir neslin iletişiminde kuvvetli olabileceğini düşünmüyorum. İletişim olmazsa toplumlar bir birlerini anlayamazlar. Bir çatışma ortamı yaşanır. Biz bu çatışma ortamını dağıtmak iletişimi kuvvetlendirmek istiyoruz. Kampanyayı başlatmakta ki amacımız ilk etapta iletişimi kuvvetlendirmekti. Esnaflarımız, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz son derece duyarlı davrandılar. Aydın Vural Bey 600 kitap bağışladı. Öğretmen ve öğrencilerim adına Aydın Vural Bey’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Hepşen Ökten son olarak, elinde kitap olan herkesin kampanyaya destek çıkma çağrısında bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir