• DOLAR 32.676
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2504.491
  • ...
9 Kişilik Hırsızlık Şebekesi Çökertildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 14 farklı adrese eşzamanlı olarak operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 9 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi.

Diyarbakır Valiliği`nden yapılan yazılı açıklamada, "Suç işlemek üzere örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde evden, işyerlerinden ve otodan hırsızlık yapmak, yankesicilik ve kap-kaç suretiyle hırsızlık yapmak, ev ve iş yeri dokunulmazlığını ihlal etmek, mala zarar vermek ve suç eşyasını satın almak" suçlarından 9 kişinin yakalandığını kaydedildi.

Şahısların Diyarbakır`da 17, Bursa`da 10, Gaziantep`te 2, Antalya ve Şanlıurfa illerinde 1`er olmak üzere toplam 31 ayrı çeşitli hırsızlık olayı ve Diyarbakır`da ayrıca bir kesici aletle yaralama olayını gerçekleştirdiklerinin tespit edildiğini bildirdi.

Yakalanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 13 cep telefonu, 3 dizüstü bilgisayar, 2 kamera, 2 fotoğraf makinesi, 2 post makinesi, 1 televizyon, 1 oto teyp, 4 sim kart ile 1 flash disk ele geçirildiği ve zanlıların, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiğini kaydetti.

M. Salih Keskin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir