• DOLAR 32.587
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2430.996
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Adana`da 26 Ekim 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: 
 
TOROS GAZETESİ: Binaların yüzde 40`ı Kaçak 
"Merkezi ve yerel yönetimler, depremi meydana geldikten sonra değil önce hatırlasın" uyarsısında bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Başkanı Abdullah bakır, binaların yüzde 40`ının kaçak olduğunu söyledi. 
Terörü Protesto Eden Öğrenciler Fişleniyor mu? 
Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse, Valilik tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen yazı ile 20 Ekim tarihinde Sabancı Merkez Camii`ndeki şehit cenaze törenine ve terörü protesto yürüyüşlerine katılan öğrencilerin isim listelerinin sorulduğu belirterek; "İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yazı gönderenlerin amacı nedir? Öğrenci ve veliler fişlenme korkusu yaşıyor"dedi. 
Devlet Desteği Çekti, Besicilik Bitti. 
Adana Besiciler Odası Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, bir zamanların sanayi ve tarım kenti olan Adana`nın hayvan yetiştiriciliğinde bitme noktasına geldiğini bildirdi. 
Ak Parti`den Van`a Yardım Seferberliği 
Ak Parti Adana İl Teşkilatı, Van`da yaşanan 7,2`lik depremin ardından `Adana`dan Van`a Var mısınız Yardıma` adı altında yardım kampanyası başlattı. 
5 OCAK GAZETESİ: AKDD`den Van`a Battaniye Yardımı 
İstanbul`da yaşayan Adanalılarda Türkiye`nin yüreğini kanatan Van için harekete geçti.Adana Kültür ve Yardımlaşma Derneği (AKDD) yaptığı çağrıda İstanbul`da yaşayanlardan battaniye isteğinde bulundu. Yönetim olarak bölgeye 50 adet battaniye gönderdi. 
Duvağıyla Uğurlandı. 
Van`n Erciş İlçesinde meydana gelen depremde düğünlerine 12 gün kala hayatını kaybeden öğretmen çiftten Güldane Köse Erdal, Adana`da gözyaşları arasında defnedildi. Genç öğretmen, duvağıyla birlikte toprağa verildi. 
Ayhan Kaya-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir