• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Patnos`ta nöbetçi temizlikçi uygulaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Patnos`ta her gün gece ve gündüz sürdürülen temizlik çalışmalarında ilçede birçok nokta geceden süpürülüp çarşı içerisinde ve merkezde bulunan çöp kovaları temizlenip çarşı içi bir sonraki günün sabahına temiz olarak hazır hale getiriliyor.

Belediye tarafından yapılan plan ve program dahilinde de belirlenen noktalarda nöbetçi ekipler tarafından temizlik sabaha kadar devam ettiriliyor.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, "Güzel ilçemiz Patnos her geçen gün daha da büyümekte ve daha da güzelleşmekte. Hedefimiz Patnos`ta kısa süreler içerisinde yeni yatırımlar ve yeni projeler kazandırmak ve arıtma tesisi çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. İlçemizin büyümesi kalkınması ve gelişmesi nasıl ki projelere ve yeni yatırımlara bağlı ise de sürekli büyüyen ve gelişen Patnos`umuzda doğal güzelliklerin yanı sıra bizler için çevresel faktörler ve temizlikte en az projeler ve yatırımlar kadar önemli. Bu amaçla Patnos`umuzda temiz bir ilçe ve temiz sokaklar sunabilmek adına çevre temizlik müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından çalışmalar 24 saat boyunca kesintisiz sürdürülmekte.” dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir