• DOLAR 32.503
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2435.512
  • ...
Peygamber`e hakarete bir kınama da Cami-Der`den geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Viranşehir ilçesinde faaliyetlerde bulunan Cami-Der yaptığı basın açıklamasıyla Peygambere yapılan hakaretleri kınadı.

Dernek Başkanı Mehmet Kaya tarafından yapılan açıklamada; “Fransa`da yaşanan olaylardan sonra kâfirler, belamlar ve münafıklar dedeleri Kâ`b bin Eşref gibi İslam`a ve şiarlarına saldırmaktadır.” denildi.

Kaya, “Batı dünyası, utanmadan arsızca insan haklarından ve özgürlüklerden bahsetmektedir. Batı`nın sebep olduğu ve bizzat işlediği katliamların, talanların ve yıkımların haddi hesabı yoktur.” ifadelerinde bulundu.

Peygambere yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Kaya, “O`na yapılan saldırı, bütün İslam âlemine yapılmıştır. Bu alçakça saldırı basın özgürlüğü yalanı ile kapatılamaz. Peygamber efendimize yapılan saldırıyı şiddet ile kınıyoruz. Peygamber efendimize sahip çıkmak onun sünnetine ve getirdiği kurana uymakla ve bu doğrultuda çabalamakla mümkün olur. Bizler hayatımız boyunca onu sevecek, onun sünnetine sahip çıkacak ve onun yolunda yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaya açıklamalarının sonunda, Peygamber Sevdalıları Platformu`nun 25 Ocak 2015 tarihinde Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda düzenleyeceği “Peygamber`e Saygı Mitingi” ne katılımda bulunacaklarını söyledi. (Sabri Acet-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir