• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
MÜSİAD Batman şubesi Genel Kurulunu gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesinin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantısına Batman Milletvekili Ziver Özdemir, MÜSİAD Genel merkez Denetleme kurulu Üyesi Bilal Kanter, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Nurettin Kasap, Diyarbakır Şube başkanı İsmail Özşanlı, Siirt Temsilcisi Abdulkadir Demirhan, TÜMSİAD Batman Şube başkanı Nezir Yeşilyurt, Organize Sanayi bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Gençlik Konseyi Başkanı MekanGörük ve tüm üyeler katıldı.

Genel kurul açılış konulmasını yapan Şube Başkanı Suad Özdemir, konuklara teşekkür ederek sözlerine başladı. Özdemir, MÜSİAD’ın kuruluşundan bu güne kadar yaptığı faaliyetlerden bahsederek, MÜSİAD’ın önemine ve ülkeye kattığı değerleri anlattı. Açılış konuşmasından sonra söz alan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, genel kurul sonuçlarının Batman'a ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Demir, “Bugün MÜSİAD’ın yeni üyesi oldum böylesi köklü ve yararlı bir kuruluşta yer almam gerektiğini düşünerek MÜSİAD üyeliği için başvurdum. MÜSİAD’ın bana iyi şeyler katacağına inanıyorum.” dedi.

Son olarak konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, “MÜSİAD çok köklü bir kuruluştur, kuruluşundan bu yana sürekli büyüyerek ülke ekonomisine ciddi anlamda yarar sağlamaktadır. Sadece ekonomik değil iş ahlakı yönünden de öncülük etmektedir. Bu güzide kuruluşun genel kurulunda olmaktan gurur duyuyorum.”dedi.

Çözüm sürecine değinen Ziver Özdemir, “Süreç devam ederse istikrarın artacağına hepimiz şahit olduk. Ama ne yazık ki bu istikrarı çekemeyenler var, huzurun bozulmasını isteyenler, provokatörlük yapanlar var. Halkımızın bu tür kumpaslara karşı uyanık olması lazım çünkü çözüm süreci devam ederse istikrar artar. Hem ekonomik hem de Sosyo -kültürel yaşantımız iyi yönde etkilenir.” ifadeleri kullandı.

Son olarak Paris olaylarına değinen Özdemir, Paris’te öldürülenler insandı da, yıllardır Irakta, Suriye’de ve tüm İslam coğrafyasında dökülen kanlar insan kanı değil midir? Neden Avrupa birliği bunlara sessiz kalıyor.” diye sordu.

Divan heyetinin belirlenmesinden sonra MÜSİAD Batman şubesinin 2013 ve 2014 yıllarında yapılan faaliyetler raporları, 2015 ve 2016 yılları faaliyet planları, 2014 yılı hesap tablosu ve tahmini bütçenin okunmasının ardından oylamaya geçildi.

“Şube Başkanlığına yeniden Suad Özdemir seçildi”

Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda Şube Başkanlığına yeniden Suad Özdemir seçildi. Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeliğine; Suad Özdemir, Zekeriya Sarıgül, Abdülaziz Yavuz, Fırat Aslan, Mehmet Bulut, Umut Doğu Ekmen, Alaattin İraz, Ümit Şen, Orhan İnan, Fatma Aslan. Adnan Sevim, M.Salih Yanaç, Abdürrahim Müjdeci, Necat Celbek, Emrullah Bardakçı seçildi.

Yapılan oylamada Denetleme Kurulu asil ve yedek üyeliğine; M. Sadık Dağ, Ahmet Arslangray, Abdulkadir Demir. Murat Özcan, Muhyettin Özay, Mustafa Terece seçildi.

Son olarak Genel Kurulun Kapanış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman şube Başkanı Suad Özdemir, “MÜSİAD Batman şubesi kuruluşundan bu yana birçok faaliyetlere imza attı, düzenlediğimiz toplantılar, seminerler ve panellerin ilimize yarar sağladığına şahit olduk, MÜSİAD Türkiye’nin her ilinde ve dünyanın birçok yerinde bulunan irtibat noktalarıyla hızla büyümektedir. Bizler de Batman şubesi olarak bugün yaptığımız genel kurulda seçilen yeni yönetim kurulu ile bu büyümeye destek olacak, ilimizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Bu vesile ile 4.Olağan Genel kurul toplantımıza katılan değerli konuklara ve üyelerimize teşekkürlerimi sunarım. Genel Kurul sonuçlarının hayırlı olmasını dilerim.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir