• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Kızıltepe'de kalp krizi geçiren öğrenci hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçe merkezinde İMKB Ortaokulu 8. Sınıfta okuyan P.G. (12) adlı kız öğrenci, teneffüse çıktığı esnada okul girişindeki iki basamaklı merdivende aniden yere yığıldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla, Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan P.G. , yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mardin Devlet Hastanesine götürülerek otopsisi yapılan P.G adlı öğrencinin ölüm nedeninin, ani kalp rahatsızlığı  olduğu belirtildi.

Yaşanan olayla ilgili açıklamada bulunan Kızıltepe ilçe milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin genç şunları söyledi:

“İMKB (İstanbul Menkul Kıymetler Borsası) Ortaokulu 8.sınıf öğrencimiz olan P.G., Cuma günü okulda bulunduğu esnada teneffüse çıkarken okul girişinde bulunan iki basamaklı merdivende yere yığıldı. Haber verilmesi üzerine öğrencimiz 112 acil ambulansla ilk önce Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen maalesef öğrencimizi kaybettik. Daha sonra otopsi için Mardin Devlet Hastanesine götürdük. Yapılan otopsi sonucunda öğrencimizin ani kalp rahatsızlığından dolayı hayatını kaybettiği belirtildi.  Acımız çok büyük. Eğitim camiası olarak bir değerimizi kaybettik. Muhakkak öğrencimizin kendisine göre güzel hayalleri vardı. Ama Allah’ın takdirinin önüne geçilmez. Rabbim en başta kederli ailesine, bize, öğretmenlerine ve öğrenci arkadaşlarına sabırlar versin. Hepimizin başı sağ olsun.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir