• DOLAR 32.559
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2429.829
  • ...
Konya Umut Kervanı Ocak ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konya`da yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Umut Kervanı Gıda Bankası yetkilisi Ferit Akkuş,Ocak ayı faaliyet raporunu açıkladı. 

Akkuş açıklamasında:

“Her ay olduğu gibi Ocak ayında da fakir ailelerimizi unutmadık. Özellikle, 23 Aralık 2014 tarihinde Rehber TV`de Umut Kervanı Platformu programınla  bağlanıp telefonla bize ulaşarak bağışta bulunan hayırseverlerin yardımlarını mağdur ailelere ulaştırdığımızı belirtmek isteriz. Umut Kervanı Televizyon programında hayırseverler tarafından bağışlanan 350 TL değerinde 2 adet Bisikleti, 750 TL değerinde 1 adet bilgisayarı, 2 aileye ise 180 TL değerinde giyim ve ayakkabı yardımını muhtaçlara ulaştırdık.” dedi.  

Akkuş ayrıca,  450 TL değerinde  14 aileye kırmızı et , 60 aileye ise 2 bin 310 TL değerinde de gıda yardımı olmak üzere toplam 4 bin 40 TL tutarında yardım dağıttıklarını belirtti.

Yardımlarının  bundan sonra da artarak devam edeceğini belirten Akkuş,  şöyle devam etti. “Bu hayır hizmetlerinde bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür ediyor, desteklerinin devamını bekliyoruz.” diye konuştu. (Hamza İrasul-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir