• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
MÜSİAD Batman Şubesi`nden Van`a Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, Van`daki depreme ilişkin olarak, yaptığı açıklamada "Gerek bölgedeki şubemiz, gerekse Genel merkezimiz ile koordinasyon halindeyiz. Bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve yardımlarımızı harekete geçiriyoruz" açıklamasını yaptı.

Van`da yaşanan yıkıcı ve büyük bir depremle karşılaşmasının derin hüznü içerisindeyiz. Birçok vatandaşın hayatını kaybetmesinin, binlerce vatandaşımızın barınaksız kalmasının depremin acı gerçeğini bir kez daha hatırlattığını belirten Özdemir, şunları kaydetti: "Daha önce yaşanan depremler sonrasında MÜSİAD olarak ortaya koyduğumuz duyarlılığımızı yine devam ettirerek gerek bölgedeki Şubemiz, gerekse Genel Merkez ile irtibatlı olarak bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmamızı hızlı ve koordineli bir şekilde yapmaktayız. Dün acil olarak Van Erciş`e 1 kamyon dolusu su gönderdik"

Özdemir, bugünde üyelerinden gelen yardımlar doğrultusunda yüzlerce battaniye, gazla çalışan ısıtıcılar ve El fenerleri göndermeyi planladıklarını belirterek, "Bu vesileyle, 7,2`lik Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı-ı Allah`tan rahmet, yaralılarımıza şifa ve yakınlarına sabır diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Veysi Demir-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir