• DOLAR 32.349
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2307.703
  • ...
Charlie Hebdo`ya tepkiler dinmiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir ilçe sakinleri Peygamber Efendimize yapılan saldırıları kabul etmeyerek, tepkilerin ortaya koydu. Başta sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri ve âlimler olmak özere toplumun her kesimi tepkisini ortaya koydu.

İlçe sakinlerinden Bedir Acet hakaret hakkında yaptığı değerlendirmesinde,  "İki milyara yakın Müslüman olmasına rağmen kâfirler Peygamberimize hakaret etme cüretinde bulunuyorlar.  Her gün yüzlerce Müslüman katledilirken duyan olmuyor. Fakat Fransa`da öldürülen 12 kişi için dünya ayağa kalkıyor ve kıyameti koparılıyor. Bunca Müslüman öldürülürken devlet başkanları nerde? Bütün Müslümanlar birlik olup bu saldırıya dur demelidir. Biz şahsımıza yapılan saldırıları kabul edebiliriz. Fakat Peygamber Efendimize yapılan saldırıyı asla kabul etmeyiz” dedi.

Esnaflık yapan Mahmut Diril ise  "Peygamber Efendimize yapılan saldılar nedeni ile bütün Müslümanlar muzdarip durumdadır. Avrupa ve özelikle Fransa`da Müslümanlaşma oranının artması nedeni ile Peygamber Efendimize saldırılmaktadır. Milyonlarca Müslüman batı âlemi eli ile katledilirken Yahudi medyasının da yönlendirilmesi ile dünya liderleri bir araya geliyor.  Aslında terörü kendileri yapıyorlar.  İslam`a saldıranlar ve ülkemizde yayın yapan Fox Tv ile Cumhuriyet gazetesini şiddet ile kınıyorum ve onları kahhar olan Allah`a havale ediyorum” ifadelerine yer verdi. (Sabri Acet-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir