• DOLAR 32.381
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.06
  • ...
TEOG sonuçları değerlendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçedeki ortaokul müdürleriyle TEOG sonuçlarını değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tatvan Kız Meslek Lisesinin konferans salonunda düzenlenen toplantıda yapılan sunumla okul müdürlerine elde edilen başarı grafiği gösterilerek, mevcut başarının nasıl arttırılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.  

Düzenlenen toplantıda konuşan Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, mevcut başarının artırılması için ekip halinde çalışma yapacaklarını söyledi. Bu yıl yapılan TEOG sınavına Tatvan'dan toplam bin 934 öğrencinin katıldığını belirten Yüzer, 2014-2015 eğitim öğretim yılı TEOG sınavları değerlendirme raporunu açıkladı.

Yüzer, “İlçemizde 2013-2014 eğitim öğretim yılında TEOG birinci sınavına ilçemizden bin 844 öğrenci katılmış olup, ulaşılan genel ortalama puanı 50,08 olmuştur. Bu yıl ise, TEOG birinci sınavına ilçemizden bin 934 öğrenci katılmış olup, ulaşılan genel ortalama puanı 52.22 olmuştur. Dolayısıyla bir yıl arayla başarı durumumuzu 2 puan arttırmış bulunuyoruz.” dedi.

Bu yılki TEOG birinci sınavında arttırılan başarının yeterli olmayacağını kaydeden Yüzer, “İlçemizde eğitim başarımızı ve eğitim kalitemizi arttırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Açıklanan TEOG sonuçlarına göre başarımız karşılaştırıldığında geçen yıla göre ilçe ortalamamızın 2,14 artmıştır, ancak bu yeterli değil. Daha çok çalışacağız ve daha çok başarılı olmaya gayret sarf edeceğiz.” diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir