• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bursa İznik Belediyesi'nden memura zam
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın memurlara yüzde 15'lik sosyal denge zammı vererek 41 belediye memurunun yüzünü güldürdü.

İznik Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen sözleşme imza törenine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, BEM-BİR-SEN Bursa Şube Başkanı Ali Alan ve başkan yardımcısı İsmail Taş, İznik Belediyesi Bem-Bir-Sen temsilcisi Namık Nuri Sabancı ve İbrahim Ethem Koçum katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Bu hizmetleri yaparken elbette çalışanlarımızın çok önemli katkıları bulunmaktadır. 12 Eylül 2010 ’da yapılan referandumla memurlara da toplu sözleşme yapma hakkı verildi. Bu kapsamda memur ve sözleşmeli personelimizin çalışma şartlarını iyileştirmek için "Sosyal Denge Sözleşmesi "ni imzalıyoruz. Biz her şeyden önce aynı gemide yolculuk yapan, aynı yöne giden yolcularız. Bir ve beraberiz. İznik halkına hizmet etmekle mükellefiz. Göreve geldiğimizden bu yana çalışanlarımızın hakkını alnının teri kurumadan vereceğiz dedik ve bu gün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Biz mükellefiyetimizi yerine getireceğiz sizler de görevlerinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İznik Belediyesi BEM-BİR-SEN Temsilcisi Namık Nuri Sabancı yaptığı açıklama da " Belediye Başkanımız Osman Sargın'ın Sosyal Denge Sözleşmesine yaptığı yüzde 15 zam bizleri mutlu etmiştir. Başkanımızın maddi ve manevi desteğinden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir