• DOLAR 32.558
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2429.766
  • ...
Ağrı Valiliği EMİTT Fuarı'na hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Valiliği, her yıl 70'in üzerinde ülkeyi İstanbul'da buluşturan dünyanın en büyük 5'nci turizm fuarı olan EMİTT Turizm Fuarı’na katılacak. Valilik, bu yıl ilgi çekecek 5 metre yüksekliğinde ve 9 metre enindeki Nuh'un Gemisi maketi ile tanıtımın etkin bir şekilde yapılabilmesi için hazırlık yaptığını açıkladı.

Konu hakkında bilgi veren Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, "İnsanlığın Dünyaya Yeniden Yayıldığı Kent, Ağrı" sloganı ile yediden yetmişe herkesi Ağrı'ya davet edeceklerini söyledi. 

Fuarda ziyaretçilerin sevdiklerine ücretsiz kartpostal gönderebilecekleri bir stant kuracaklarını belirten Vali Tekinarslan, “Valiliğin yaptığı hazırlıklar arasında en dikkat çekeni ise fuar ziyaretçilerinin ücretsiz olarak kartpostal gönderme imkanının sunulması olacak. Ağrı standını ziyaret eden fuar ziyaretçilerine Ağrı Dağı ve İshak Paşa Sarayı görseli bulunan kartpostallardan biri verilecek. Posta pulu ve kartpostallar için zarfı teslim alan ziyaretçi, sürpriz yapmak istediği bir yakınına veya arkadaşına Ağrı Dağı veya İshakpaşa Sarayı görseli bulunan kartpostalı ücretsiz olarak gönderebilecek” diye konuştu.

Valiliğin fuarda en az 5 bin kişiye Ağrı Dağı ve İshak Paşa Sarayı'nı görsellerle anlatmayı hedeflediği belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir