• DOLAR 32.534
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2423.37
  • ...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Ceylanpınar`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi ziyaretler kapsamında Şanlıurfa`ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Ceylanpınar ilçesini ziyaret etti. Bakan Güllüce burada yaptığı konuşmada, ilçenin tapu ve göçerler ile ilgili sorunlarını çözdüklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe ve AK Parti Milletvekilleri eşlik etti.   

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Ankara ziyaretinde ilçeye davet ettiği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Şanlıurfa temaslarından sonra Ceylanpınar`a geldi.

Ceylanpınar`daki tapu ve göçerlerle ilgili sorunların çözümüne verdiği destek dolayısıyla Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından Bakan Güllüce'ye fahri hemşerilik beratı verildi.  

Daha sonra Belediye binasının balkonundan halka hitap eden Güllüce, tapu ve göçerlerin sorununu çözdüklerini dile getirerek “Ceylanpınar`ın en büyük sorunu olan tapu sorununu tamamen çözdük. Yakında hepiniz tapunuzu alacaksınız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca yine bölgenin en büyük sorunlardan biri olan göçerler sorunu da hükümetimiz tarafından çözüldü." açıklamalarında bulundu. (Mustafa Kaynak- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir