• DOLAR 32.537
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2434.22
  • ...
Mustazaf Der`den Başörtüsü Mitingi Teşekkürü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Mustazaflarla Dayanışma Derneği (Mustazaf Der), Pazar günü başörtünün yaşamın tüm alanlarında özgür olması için Diyarbakır İstasyon Meydanında düzenlediği "İnanca Saygı ve Başörtüsüne Özgürlük" mitingine yoğun katılım gösterene halk başta olmak üzere etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti.

Mustazaf Der Diyarbakır Şubesinde bir teşekkür konuşması yapan Mustazaf Der Diyarbakır Şubesi Başkanı Nuri Güler, "Düzenlediğimiz `İnanca Saygı ve Başörtüsü Mitingi`ne yoğun bir ilgi ve teveccüh gösteren duyarlı halkımıza, yardımlarını bizden esirgemeyen tüm sürücülere ve her türlü fedakârlığı yapan üye ve gönüllülerimize teşekkür ederiz. Allah emeklerini boşa çıkartmasın" dedi.

Güler ayrıca miting öncesinde halkın ve tüm kesimlerin duyarlı olması için`Tesettür Seferberliği` kampanyası ilan ettiklerini, STK`ların kanaat önderlerinin, âlimlerin ve esnafın ziyaret edildiğini, panel ve konferanslar düzenlediğini de sözlerine ekledi.

Güler son olarak, yapılan mitingin bir nihayet olmadığını zulüm sona erene kadar bu tür etkinliklerin ve mücadelenin devam edeceği söyledi.

Osman İçli - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir