• DOLAR 32.56
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2437.08
  • ...
Batının ikiyüzlülüğü bir kez daha deşifre oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Charlie Hebdo baskını sonrası tüm dünyada protestolar düzenlendi ve terör bir kez daha kınandı. Oysa ki karikatüristlere karşı saldırılar ilk değildi. Paris'te baskını kınamak için yürüyüşe katılan İsrail onlarca karikatüristin katili olarak o gösteride yer almıştı.

ÜNLÜ KARİKATÜRİST NACİ ALİ'Yİ LONDRA'DA KATLETTİLER

Filistinli ünlü karikatürist Naci Ali 1987 yılında Avrupa'nın göbeği Londra'da uğradığı saldırıda hayatını kaybetmişti. İsrail işgali sonrası topraklarını terk etmek zorunda kalan Naci Ali Hanzala'yı resmeden kişi olarak tarihe geçmişti.

GAZETESİNE GİDERKEN MOSSAD TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Karikatürist Ali 22 Temmuz 1987'de gazetesine gitmek üzereyken İngiltere'nin başkenti Londra'da yol ortasında öldürüldü. Saldırıdan İsrail gizli servisi MOSSAD sorumlu tutuldu. Ali, İsrail'in yaptığı hukuksuzluğu ve hakkı olanı çizmişti.

BATININ İKİYÜZLÜLÜĞÜ

Bugün basın özgürlüğünü, ifade özgürlüğünü dilinden düşürmeyen batı Filistinli Ali'nin katledilmesi sonrası yürüyüşler düzenlemedi sesini çıkarmadı. Batının çifte standardı Naci Ali gibi onlarca Filistinli gazeteci için devam ediyor. İsrail tarafından hapishaneye atılan gazeteciler yıllarca dört duvar arasında özgür kalacakları günü bekliyor.

MESELE BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL

Paralel örgütle işbirliği içinde olan ülkemizdeki Fransızlar'ın da Charlie Hebdo dergisinin Peygamber Efendimiz'e hakaret eden kapağını yayınlamasıyla gerçek yüzleri ortaya çıktı. Yıllardır Katil devlet İsrail tarafından öldürülen gazetecilere sesini çıkarmayan sözde basın özgürlüğü savunucuları mesele dine sövmek olunca en ön sırada yer aldıkları görüldü...

Kaynak : Takvim

Bu haberler de ilginizi çekebilir