• DOLAR 32.59
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2502.174
  • ...
Mustazaf-Der Yardım Faaliyetlerini İnceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Mustazaf-Der Genel Merkezi tarafından gelen bir heyet, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Bu amaçla Mustazaf-Der Van Şubesi öncülüğünde oluşturulan kriz merkezine gelerek depremzedelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, yapılan çalışmalar hakkında Van şubesinden bilgi alındı.

Mustazaf-Der Diyarbakır Şube Başkanı Nuri Güler ile yapılan görüşmemizde, başta Erciş olmak üzere Van merkezde incelemelerde bulunduklarını, depremin yol açtığız zararları yerinde tespit etiklerini söyleyerek, "Mustazaf-Der Van şubemizin öncülüğünde yapılan yardım faaliyetlerini yerinde inceledik. Bundan sonra yapılacak yardımların en süratli şekilde yapılması için genel merkezimiz tarafından da Diyarbakır`da da bir kriz masası oluşturduk" dedi.

Mustazaf-Der Diyarbakır Şube Başkanı Nuri Güler, "Deprem olduktan sonra vatandaşların yoğun bir şekilde yardım etme talepleri oldu. Bizlerde bu talepler doğrultusunda oluşturduğumuz kriz masasıyla çalışmalarımızı hızlandırdık. Van şubemiz aracılığıyla bize gelen yardımları depremzedelere ulaştıracağız inşaallah" dedi.

Sedat Karatay - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir