• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
GTO`dan eğitime destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celaleddin Ekinci'nin de katıldığı ziyarette, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

İlk olarak GTO Ticaret Meslek Lisesi'ni ziyaret eden GTO yönetimi, burada okul aile birliği ve okul müdürü ile bir süre görüştü. Bartık, burada yaptığı konuşmada, şehrin ticaret ve sanayide önemli bir yere geldiğini, aynı başarının eğitimde de gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep'in genç nüfusuyla Türkiye ortalamasının üzerinde olduğuna dikkati çeken Bartık, “Eğitim için atılan ve atılacak her adımı, geleceğe yatırım olarak görüyoruz. Şehrimiz ticaret ve sanayide önemli bir yere geldi. Aynı başarının eğitimde de gösterilmesi gerekiyor. GTO`nun eğitim seferberliği kapsamında iki lise yaptırarak Milli Eğitim Müdürlüğünün hizmetine sunduk. Bu okullarımızı yaptırdıktan sonra unutmadık. Okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizi ara ara ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde tespit edilen eksikler de en kısa zamanda gideriliyor. Bu yıl içinde 47 okulda eğitim gören bin 973 öğrenciye de giysi hediye ettik.”dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir