• DOLAR 32.393
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.63
  • ...
Diyarbakır`da yağmacılık yaptığı tespit edilen 4 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valiliğince İl Emniyet Müdürlüğü verilerine dayanılarak yapılan açıklamada polis tarafından 04 Ocak 2015 ile11Ocak2015 tarihleri arasında yapılan çalışmalar Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde meydana gelen yağmalama olayının faili olduğu belirlenen 11 kişinin yakalandığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi başta olmak üzere il genelinde meydana gelen pompalı tüfek, tabanca ve bıçak göstermek suretiyle maskeli ve puşili şahıslarca 11 ayrı yağma olayı ile ilgili olarak yapılan takip çalışmalarında olayların failleri olduğu tespit edilen 11 şahsa ulaşıldığını belirtti.

Açıklamada devamla; “Olayların işleniş şeklinin, maskeli şahısların eşkallerinin ve kullanılan Pompalı tüfeklerin birbirine benzerlik gösterdiğinin tespiti ile olayların aynı şahıslarca gerçekleştirildiğinin değerlendirilmesi üzerine olaylar ile ilgili olarak görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, olayların şüphelileri olarak tespit edilen; M.E.B., E.A., F.A., S.A., J.K., S.Ö., Y.G., R.Ş., F.Ş., H.Ş., ve S.Ş. isimli 11 şahıs yakalanmıştır. Haklarında yağma suçundan işlem yapılan şahıslardan 8 şahıs Adli Kontrol kararı ile serbest bırakılmış, F.A., J.K. ve Y.G. isimli şahıslar ise çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir