• DOLAR 32.494
  • EURO 34.616
  • ALTIN 2478.821
  • ...
İslam düşmanı site dergiyi Türkçe yayınladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhuriyet gazetesinin Charlie Hebdo gibi "beleş tiraj" amacı ile yaptığı yaptığı provokasyon girişiminin ardından gazeteye yönelik tepkiler çığ gibi artarken, t24.com.tr isimli internet sitesi de Müslümanlar'ı kışkırtma amacıyla bir skandala imza attı.

T24 internet sitesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (sav) aşağılayan Charlie Hebdo dergisinin Türkçe çevirisinin tamamını yayınlayarak, bir skandala imza attı.

Peygamberimiz Hz. Muhammed`i resmeden sözde karikatüre de yayının yer veren t24, ayrıca sırf inancı için burka giyen Müslüman kadınları da aşağılayan müstehcen karikatürü utanmadan yayınladı.

İLETİŞİM BİLGİLERİNİ KAPATTILAR

T24 sitesinin tahrik ve provokasyonu sosyal medyada infiale neden olurken sitenin telefon ve künye gibi bölümlerinin yer aldığı alanların kapatıldığı görüldü.

DURMAYIN ŞİKAYET EDİN

Charlie Hebdo dergisinin bugünkü nüshasını yayınlayan sitelerin ilgili bölümlerine erişimi Diyarbakır 2.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından engellenmişti.

Yasal olarak da suç teşkil eden içeriği yayınlayan site için duyarlı Müslümanlar'ın yasal yollara başvurması çağrısında bulunuluyor.

Yeniakit

Bu haberler de ilginizi çekebilir