• DOLAR 32.548
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2427.683
  • ...
Acılı aile:
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

14 Aralık 2014 tarihinde Raman Mahallesinde ikamet ettiği evden ayrılmasının ardından bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki Aycan Baytar`ın anne ve babası, kızlarının kandırılarak Belediye durağı önünden kaçırıldığını iddia etti. Acılı anne ve baba, bir aydır kızlarının yolunu gözlüyor.

15 yaşındaki Aycan Baytar, 14 Aralık 2014 tarihinde kardeşlerini okula götürmek için evden ayrıldı. Bir daha da eve dönmeyen Baytar`a, cep telefonunun da kapalı olması nedeniyle ulaşamayan Songül-Hüseyin Baytar çifti, yaptıkları tüm aramalara rağmen bir sonuç alamadı.

Arkadaşları, akrabaları ve yakınlarından da kızları Aycan ile ilgili bir bilgi alamayan aile, 14 Aralık`ta polise  yaptıkları kayıp başvurusunun üzerinden geçen 1 ay geçmesine  rağmen, henüz bir haber çıkmadı. Acılı aile, çocuklarından umut kesmeden bekleyişlerini sürdürüyor.

“Ciğerimi yakanların Allah ciğerlerini yaksın”

Kardeşlerini okula götürmek için evden çıkan kızından bir daha haber alamadıklarının söyleyen anne Songül Baytar, “Belediye durağında kızım kayboldu. Eve döneceğini söyledi ama dönmedi. Allah rızası için bütün yetkililere sesleniyorum; kızımı gören, kızımı götüren bana geri getirsin. Ben kızımın hayatından endişe duyuyorum. Acaba kızım öldürüldü mü? Acaba kızım bir yere mi kapandı? Acaba kızımı başka yere mi götürdüler? Sadece bunu öğrenmek istiyorum. Kızımı bulmak için sonuna kadar mücadele edeceğim. Kızımın kaçırılıp kaçırılmadığını bilmiyorum. 14 Aralık 2014 tarihinden beri kızım evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Kızımı duraktan kaçırdılar.Sadece bunu istiyorum; kızımı götüren bana geri getirsin. Kaybolmadan önce kızımda hiçbir değişiklik yoktu. Kızımı tutanlar varsa, bana geri getirsinler. Ciğerimi yakanların Allah ciğerlerini yaksın. Kızımı bulana kadar gerekirse eylem de yapacağım.” dedi.

“Çocuğumun beynini yıkayıp kaçırdılar”

Baba Hüseyin Baytar ise, kızının ortaokulu bitirip liseye başladığını ifade ederek, “Kızım, kardeşlerini okula götürmek için evden çıktıktan sonra, belediye durağına götürüp onlara, ‘Siz okula gidin, ben bir arkadaşımla görüşeceğim, ondan sonra eve gideceğim` demiş. O arada çocuğumla telefonla görüştüğüm esnada, biri sanki kızımın elindeki telefonu aldı ve yere atarak parçaladı. O saatten sonra kızımdan bir haber alamadım. O günden beri çocuğum bir daha eve gelmedi. Kızımızı aramadığımız bir yer kalmadı. Çocuğumun kaçmadığını biliyorum. Kızımın esir tutulduğunu biliyorum. Kızım kaçırıldı. Çocuğumun beynini yıkayıp kaçıranlar bize onu geri getirsinler.” diye konuştu.  (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir