• DOLAR 32.502
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2487.721
  • ...
İşte Batı`nın ikiyüzlülüğü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fransa`daki saldırıları protesto etmek için Paris`te düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü`ne 50`ye yakın ülkeden hükümet ve devlet başkanları katıldı. Elysee Sarayı`ndaki toplantıdan sonra teröre karşı eylem için yan yana gelen liderler Paris sokaklarında yürüdü.

BATI`NIN DEVLET ADAMLARI; MELEK İMAJLI ŞEYTANLAR

Bu barış meleği (!) liderlerin ekseriyeti, söz konusu terör, Batı çemberinin dışında gerçekleştiğinde, çıkarları doğrultusunda hareket eden şeytanlara dönüşebiliyor.

PARİS YÜRÜYÜŞÜNDEKİ SAHTE BARIŞ GÜVERCİNLERİ (!) VE FİLİSTİN

Bu ikiyüzlülüğü güncel örnekler üzerinden ele alacak olursak, 07 Temmuz 2014`te, İsrail`in Filistin`e karşı‘devlet terörü` işlediği günlerde Paris yürüyüşünde en önde olan liderlerin tutumunu inceleyebiliriz. Barışa değil, ikiyüzlülüğe karşı olduğumuz için…

FİLİSTİN CANAVARI; BARIŞ ELÇİSİ (!) NETANYAHU

Netanyahu, geçtiğimiz yaz aylarında, İsrail donanmasına “Vur emri” vererek Gazze`de bir sahili bombalatmıştı. Sahilde oynayan aynı aileden 4 çocuk hayatını kaybetmişti.

Saldırıları Genişletin! Öldürün, Öldürün!

Aynı Netanyahu, saldırıların ikinci gününde, askeri operasyonu genişletmek için orduya saldırı talimatı vermişti. Talimattan sonra yapılan saldırıda, Filistin Sağlık Bakanlığı`nın verilerine göre, ikinci günde 18 kişi ölmüş, 117 kişide yaralanmıştı.

Yürüyüşte, Gazze`deki masum çocukların ölümüne sebep olan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu`nun en önde durması tuhaftı.

Bu adam 07 Temmuz`da başlayan İsrail saldırılarında ajanslara düşen şu verilerin sorumlusu değil mi? ;

‘ İsrail`in hava, kara ve denizden düzenlendiği saldırılarda 7 Temmuz`dan 8 Ağustos`a kadar 434`ü çocuk, 246`sı kadın, 79`u yaşlı bin 898 kişinin hayatını kaybettiği, 2 bin 877`si çocuk, bin 927`si kadın, 374`ü yaşlı 9 bin 852 kişinin yaralandı.`

Gazze`de Sahili Bombalatmıştı

Netanyahu, geçtiğimiz yaz aylarında, İsrail donanmasına “Vur emri” vererek Gazze`de bir sahili bombalatmıştı. Sahilde oynayan aynı aileden 4 çocuk hayatını kaybetmişti.

“Şiddetli Bir Şekilde Devam Edeceğiz”

Saldırıların ilk günleriydi. 14 kişi hayatını kaybetmiş, 111 kişi yaralanmıştı. 268 ev yıkılırken, 228 ev ve 2 cami hasar görmüştü.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu doymamıştı. Daha çok kan istiyordu belli ki. Yaptığı açıklamada “Operasyonların ne zaman biteceğini bilmiyoruz, uzun zaman alabilir. Sükuneti sağlayıncaya kadar Gazze`de şiddetli bir şekilde operasyonlara devam edeceğiz”

“Somut Başarılar Devam Edecek”

Gazze`de yıkılan ev sayısı 526…  98 ölü… 612 yaralı… Barış güvercinimiz bu yıkımı ‘somut başarı` olarak değerlendiriyor.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu: “Askeri operasyonlar elde edilen somut başarılarla devam edecek.”

Kudüs İçin Savaşıyoruz

Netanyahu`dan sonunda niyetini belli eden açıklama: “Kudüs için savaşıyoruz. Uzun bir savaş olabilir ancak galip geleceğimize eminim.

FRANSA`DA İSRAİL`İ PROTESTO ETMEK YASAKLANIR

Şimdilerde küresel barışın merkezi olan Paris`in valiliğine ne demeli?

İsrail vahşetine dayanamayıp sokakta İsrail karşıtı eylemler yapmak isteyen halk, barışçıl (!) Fransız Devleti`nin yasağıyla karşılaşır. Paris Valiliği, İsrail`in Gazze saldırılarına yönelik protesto gösterilerini yasaklar. Hollande`den çıt yok…

MERKEL: İSRAİL`İN TARAFINDAYIZ

Barış kahramanları içerisinde en önde olanlardan biri de Almanya Başbakanı Merkel. Bir hatırlayalım, Merkel, çocukların İsrail askerleri tarafından acımasızca öldürüldüğü günlerde ne demişti: “Barış için iki taraf da tavizler vermeli ancak kendini savunma hakkı söz konusu olduğunda biz İsrail`in tarafında yer alacağız”

CAMERON: “İSRAİL`E DESTEK OLMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Barış kahramanları(!) içerisinde en önde yürüyenlerden biri de İngiltere Başbakanı David Cameron idi. Bu barış prensi bakalım çocukların plajlarda katledildiği terör için ne demiş?

Saldırıların en hararetli olduğu zamanlarda İngiltere Başbakanlığı`ndan şöyle bir açıklama gelmişti: “Cameron, Hamas`ın sürdürdüğü füze saldırılarının farkında olduğunu kaydederek, Birleşik Krallık`ın İsrail`in kendisini savunmak için orantılı eylemde bulunma hakkına güçlü destek verdiğini yineledi”

Daha sonra David Cameron şu açıklamayı yaptı: “Ben İsrail dostuyum, İsrail`in etrafı Hamas, Hizbullah ve İran tarafından çevrilmiş durumda, İsrail`e destek olmak bizim görevimizdir”

OBAMA: İSRAİL`İN KENDİNİ SAVUNMA HAKKI VAR

Yürüyüşe katılmasa da terörü ‘şiddetli bir şekilde` kınayan ABD Başkanı Barack Obama da o dönemde İsrail`e en güçlü desteği veren devlet başkanları arasındaydı.

Obama: “Defalarca söylediğim gibi, İsrail`in, İsrail halkını korkutan roket saldırılarına karşı kendisini savunma hakkı var.

Yeniakit

Bu haberler de ilginizi çekebilir