• DOLAR 32.57
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2489.872
  • ...
Batman'da yetim öğrenciler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından organize edilen ‘Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından kermes düzenlendi.

Kermese; HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ile beraberindeki bir heyet, İHH Doğu Güneydoğu Bölge Koordinatörü Bekir Çete, Memur-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz,  SGK İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Şansi, okul idaresi ve öğrenciler katıldı.

Yapılan kermesle ilgili açıklama yapan İHH Batman Şube Başkanı Ahmet Şansi, “Bugün Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde ‘Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ programı için okul öğrencileri bir kermes düzenlediler. Şuan itibarıyla bu okulda 11 tane yetimimiz var. ‘Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ projesi doğrultusunda Batman’daki bütün liseleri gezdik. Bugüne kadar yaklaşık 80 tane yetimi destekleyen öğrencilerimiz oldu. Lise öğrencilerimiz tarafından düzenlenen kermes 3 gün boyunca sürecek. Batman’da baktığımız 220 tane yetimimiz var. Hayırseverlerin de yetimleri desteklemelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir