• DOLAR 32.595
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2497.806
  • ...
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde veda yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu, verilen yemekle üniversiteye veda etti. Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan tarafından konukevinde verilen veda yemeğine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal, Akademik ve İdari Birimlerin Yöneticileri katıldı.

Bayıroğlu ile 5 yıl boyunca güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Prof. Dr. İrfan Aslan, ailesinden uzakta zor günler yaşamasına karşın Prof. Dr. Bayıroğlu’nun üniversitenin gelişimine büyük katkılar sağladığını söyledi.

Aslan, “Fahri Beyin geldiği günü bugün gibi hatırlıyorum. Bir yaz günüydü. Bu Yerleşkeyi yeni oluşturmaya başlamıştık, ortalık toz dumandı. Kampüste yüksek yüksek toprak yığınları vardı. Öyle bir günden bu güne yaklaşık 5 yıl geçti. Sevindirici olan kısa sürede böylesine güzel bir kampüs ortaya çıkarmış olmamız oldu. Buradaki işler hepimizin çok iyi bildiği gibi kolay yapılan işler değil. Yeni bir üniversite kurmak, onu kurumsallaştırmak zor bir şey. Burada hepinizin çok büyük katkısı emeği var. Bu duygularla Fahri Beye çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“Yeni kurulan üniversitede yapılan çalışmalarda küçücük de olsa katkımız oldu ise kendimizi mutlu addederiz” diyen Prof. Dr. Bayıroğlu, “Buna vesile olan Rektörümüz Prof. Dr. Aslan’a teşekkür ediyorum. Memleket adına, ilimiz adına sevindirici çalışmalar yaptı. Sizlerle beraber çalışırken şunu gördüm ki bizlere karşı çok anlayışlı yaklaşımlarınız oldu. Beraberce birbirimizi anlayarak çalıştık. Hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Rektör Beyin de ifade ettiği gibi bir görevi ifa ediyorsunuz. Bütün mesele iyilik, güzellik, insanlık adına bir şeyler ortaya koyabilmek, bunun çabası içerisinde olabilmekte. Her zaman istediğiniz kadar katkı sağlayamaz iseniz de en azından gönlünüze bakıp da orada bir hoşluk görüp bozulma görmemişseniz, bu bile tek başına bir saadet kaynağıdır.” diye konuştu.

Yemek sonrası Prof. Dr. İrfan Aslan, Prof. Dr. Bayıroğlu’na plaket ve çeşitli hediyeler verdi. 

Öte yandan Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu için dün akademisyenler tarafından Konukevinde veda yemeği verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir