• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
Mersin'de köylülere ekskavatör verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü  Or-Köy  Şube Müdürlüğü tarafından, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında kalan Dayıcık Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifine  ekskavatör verildi.

Dayıcık Mahallesinde yapılan tezlim törenine, Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, siyasi parti temsilcileri ve mahalle halkı katıldı.

Törende konuşan Dayıcık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Sumak, “Dayıcık Mahallemiz, ilçemize 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Halkımızın geçim kaynağı tarım. Kooperatif yönetimi olarak Or-Köy’e ekskavatör başvurusunda bulunduk. Bölgemizdeki mahalleler ve kooperatifimize kayıtlı üyelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için, kepçemiz Dayıcık Mahallesi ve civar mahallelerimizde hizmet edecek. Kooperatifimizde 78 üye bulunmaktadır.” dedi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca ise, ”Dayıcık Kooperatifimiz, müdürlüğümüze ekskavatör başvurusunda bulundu ve 2014 yılının son ayında başvurusu onaylanarak ekskavatör Tarımsal Kalkınma Kooperatifimize verildi. 318 bin 425 TL’ye mal olan bu kredimiz 2 yıl ödemesiz sonraki yıllarda aylık cüzi bir miktarla krediyi ödeyeceklerdir. Dayıcık Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ve köylülerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Yapılan duanın ardından ekskavatör teslimi gerçekleşti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir