• DOLAR 32.586
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2512.717
  • ...
Sen istediğin kadar kudur ısıramayacaksın!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ey! Gözyaşını Timsahın oyulmuş gözlerindeki cerahatten alan, salyayı köpeğin ağzından avuç avuç koparıp bedenlerine sıvayan azgın tayfa! Ey! Omurgalarını ikiye katlayıp kudurmuş gazete kağıtlarına saran birinci hamur alçaklar! Ey! Ümmetin damarına at tırnaklarıyla basan fistanlı savaşçılar!

Ve yine damarları lağım farelerinin çifliği olmuş sonsuz boşluk erbabları!

Ey! Isırmaya çalışan dişsiz dalkavuklar , Ey gözleri kana secde eden çığlık çığlığa fitne sıvayıcıları, Ey kılıçlarını hakaretin küfrün ahırında törpüleyen ipini sağlam çukura bağlamış gübre öğütücüler! Allah şahit olsun ki Ümmetin peygamberine yaptığınız bu alçaklığı unutmayacağız.
Siz var ya siz, Taif`e geçip Ümmeti için başını göğe diken Peygambere alaylı ağzıyla küfür sıçratan Sekif Kabilesinin atlılarısınız. Siz,  Amr b. Umeyr`in oğulları olan Abdi Yalîl, Mesud ve Habib kardeşlerin yaltakçılarısınız, Sizin attığınız taşa el sürmeye tenezzül etmeyecek bu ümmet!

Biz  anasını babasını terk edip onun kanlı ayakkabısından su içmeye, taşlanmış bağrından yara eksiltmeye hazır Zeyd. Bin Harise gibi dimdik duracağız. Ey taşlayıcılar, ey çamur emen bataklık firavunları, Biz Resullullahı Taifte bir kere yalnız bıraktık ve şimdi sizin Taifinize sizin taşınıza boyun eğen sizin gibi olsun.  Ey merhametlilerin en merhametlisi! Sen zulme uğramış tüm mazlumların Rabbisin. Sen benim de Rabbimsin. Beni kimlerin eline bırakıyorsun? Bana kaba ve sert davranan bir yabancıya mı, yoksa bana üstün kılacağın bir düşmana mı? Peygamber o taşların altında Allah`a böyle dua etmişti. Ya Resullulah seni bu çamurdan putların eline bırakmayacağız. Bu çamurun oluk oluk yok olması Allah`ın bir damla yağmuruna bakar. Seni bu kendi yaptıkları helvadan yalanlara tapan putlara bırakmayacağız.

Seni rezil karikatürlerine harç eden içimizdeki uuuluyan kalemlerin eline bırakmayacağız. Siz kimsiniz? Ceyda Karan gibi numunelik atık su fıçısı ne hakla o karikatürleri köşesinden yayınlıyor. Eğer Ebu Leheb`in eşi Ümmü Cemil`i görmek istiyorsanız bu kadına bakın! Bu kadının irinli köşesine, kullanılmamaktan kabuk bağlamış vicdanına, ve ölü salyangozlara ahır bile olamayacak o beynine bakın! Bakın diyorum.. Bunlar infial yaratmak isteyen, Gezide yapamadıklarını bu karikatürlerle yapmaya çalışan 40 vasati çöp kuruları. Yaksalar da dönüp bakmaya tenezzül etme! O parfümlü tükürükleri bile karıncalar için azap yağmuru! Ey Ümmet! Sen bunların uzağına düş, tuzağına tükür geç!

Ey Ümmet! Peygamber yanındaymış gibi hareket et! Onlar Lehebleştikçe sen Zeyd Bin Harise ol. Ümmetin hamuru, Cumhuriyetin azgın çamurundan büyük! Sen sabırla yoğur, onların bu kudurmuşluğu, bu azmışlığı en alçak köşelerde sirk gösterisi! Sen sabra, ve duaya hicret et!

Bu haberler de ilginizi çekebilir