• DOLAR 32.513
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2487.998
  • ...
Şelmo Davası'nda olay çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’ın Kozluk ilçesi Yanıkkaya köyü mevkiinde yabancı bir şirkete ait Şelmo Petrol Sahası’na düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Mücahit İçli, Nihat Dalkılıç ve Şerif Çoğlan’ın katil zanlılarının yargılandığı Şelmo Davası’nın görüldüğü duruşmada arbede çıktı.

Batman Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada çıkan arbedede çıktı. İki kişinin hafif şekilde yaralandığı kavgaya müdahale eden polis, adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kendilerine saldırıldığını ve tehdit edildiklerini savunan Şelmo Petrol Sahası’nda öldürülen Şerif Çoğlan’ın ağabeyi Mehmet Çoğlan, “Kardeşim ile birlikte üç kişi katledildi. Üç yıl üzerinden geçti. Mahkeme süresince bir taşkınlık ve bir olay olmaması için kendimize hâkim olduk. Son olarak bizleri mahkeme içerisinde tehdit ettiler. Katiller, mahkemeye gelmemize engel olmak istiyor. İçeride bizi tehdit ettiler dışarı çıkarken bu sefer kargaşa oldu.” dedi.

Çoğlan, “Babam bu dertle vefat etti. Babam bu olayın aydınlatılması, faillerin ve katillerin cezalandırılması için Başbakana bir mektup vermişti. Devletin görevini yapmasını istiyoruz.” İfadelerini kullandı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir