• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2296.53
  • ...
Soğuk ve yağış geri geldi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye bugün, Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk veyağışlı havanın etkisine girecek. Yağmur ve kar bekleniyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tahminlerine göre, kuzey kıyılar ile doğu bölgelerinde yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, sıcaklığın azalmasıyla birlikte Doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun kuzey ve doğusunda yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Bugün Marmara`nın kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu`nun kuzey ve doğusu ile Sivas ve Tokat çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu`nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Marmara`da rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Bir hafta sürecek

Çarşamba günü Marmara`nın kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu`nun kuzey ve doğusu ile Siirt çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun doğusunda yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Marmara`da rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Perşembe günü Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu`nun kuzey ve doğusunda yağış bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Soğuk ve yağışlı havanın Cuma günü ve hafta sonunda da doğu bölgelerinde etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları 2 ile 4 derece düşecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir