• DOLAR 32.578
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2425.77
  • ...
Kar nedeniyle kapanan yollar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), son günlerde yağan yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı durmda olan kapalı yolları açıkladı.

Karayolları Genel  Müdürlüğü tarafından  yapılan açıklamada, Karaman-Mut,  Pınarbaşı-Malatya,  Pınarbaşı-Gürün-Darende,  Pınarbaşı-Kaynar-Şarkışla,  Tokat-Yıldızeli,  Konya-Karaman,  Konya-Karapınar-Ereğli,  Beyşehir-Seydişehir-Akseki,  Cihanbeyli-Kulu,  Kütahya-Afyon,  İnegöl-Domaniç-Tavşanlı,  Konya-Afyon,  Ankara-İstanbul (Bolu Dağı Tüneli mevkisi) Şavşat-Ardahan-Çıldır,  Bingöl-Karlıova,  Bayburt-Aşkale (Kop Dağı), Erzurum-Çat-Karlıova,  Tortum-Erzurum,  Zara-İmranlı-Refahiye,  Çetinkaya-Divriği ve Kangal-Gürün,  Sivas-Ulaş-Kangal,  Samsun-Kavak (Samsun-Ankara),  Şarkışla-Sivas (Kayseri-Sivas),  Aksaray-Nevşehir,  Pınarbaşı-Kahramanmaraş ve  Karaman-Ereğli yollarının kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı olduğu belirtildi.

Ulaşıma kapalı yollarını açma çalışmalarının,  yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kesintiye uğramakla beraber devam ettiği bildirildi.    (İLKHA)

(KGM), son günlerde yağan yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı durmda olan kapalı yolları açıkladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından  yapılan açıklamada, Karaman-Mut,  Pınarbaşı-Malatya,  Pınarbaşı-Gürün-Darende,  Pınarbaşı-Kaynar-Şarkışla,  Tokat-Yıldızeli,  Konya-Karaman,  Konya-Karapınar-Ereğli,  Beyşehir-Seydişehir-Akseki,  Cihanbeyli-Kulu,  Kütahya-Afyon,  İnegöl-Domaniç-Tavşanlı,  Konya-Afyon,  Ankara-İstanbul (Bolu Dağı Tüneli mevkisi) Şavşat-Ardahan-Çıldır,  Bingöl-Karlıova,  Bayburt-Aşkale (Kop Dağı), Erzurum-Çat-Karlıova,  Tortum-Erzurum,  Zara-İmranlı-Refahiye,  Çetinkaya-Divriği ve Kangal-Gürün,  Sivas-Ulaş-Kangal,  Samsun-Kavak (Samsun-Ankara),  Şarkışla-Sivas (Kayseri-Sivas),  Aksaray-Nevşehir,  Pınarbaşı-Kahramanmaraş ve  Karaman-Ereğli yollarının kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı olduğu belirtildi.

Ulaşıma kapalı yollarını açma çalışmalarının,  yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kesintiye uğramakla beraber devam ettiği bildirildi.    (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir