• DOLAR 32.504
  • EURO 34.584
  • ALTIN 2490.436
  • ...
Siverek- Çermik yolunda kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siverek-Çermik karayolu, Ağaçhan Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybederken bir kişide yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Siverek istikametinden Çermik istikametine doğru giden Hekim Lokman Karahan idaresindeki 21 GM 283 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mesut Şahinoğlu’nun kullandığı 23 LS 639 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı.  Kazada otomobil içerisindeki Serdar Karahan olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Hekim Lokman Karahan yaralanarak araçta sıkıştı.

Yoldan geçenlerin haber vermesi sonucu olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak, trafik akışını tek şeritten kontrollü olarak sağladı. Araçların çekici yardımı ile çekilmesinin ardından trafik akışı normale döndü.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir