• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bu illerde okullar yine tatil edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA: Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde önceki gün başlayan kar yağışı esarete dönüştü. İlçe merkezinde bir metreyi bulan kar nedeniyle okullar tatil edildi.

BALIKESİR: Balıkesir, Karesi ve Altıeylül kaymakamlıklarınca tüm okul öncesi, temel eğitim, orta öğretim kurumları ile yaygın, özel öğretim ve özel eğitim kurumlarının 07 Ocak 2015 Çarşamba günü 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

BİTLİS: Bitlis'te dün geceden beri etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı ve soğuk nedeniyle Bitlis merkez ve köyleri ile Tatvan İlçesi'nde ilk ve orta dereceli okullar bugün ve yarın tatil edildi.

BOLU: Bolu'da kar yağışı nedeniyle bugün il genelinde okullar tatil edilirken, kar yağışının etkisini sürdürmesi üzerine Perşembe günü de il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

BURSA: Dün Bursa Valililiği'nin aldığı kararla il genelinde tüm ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği Bursa'da, şehirlerarası yollarda, sorun yaşanmazken, 332 köy yolu ulaşıma kapandı.

ELAZIĞ: Elazığ'ın Palu İlçesi'ndeki taşımalı eğitim yapan okullar bu gün tatil edildi.

GAZİANTEP: Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, dün gece başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

GİRESUN: Giresun'un Alucra, Dereli, Çamoluk, Doğankent ile Güce ilçelerinin tamamında, Giresun il merkezi ile Bulancak ve Yağlıdere ilçelerinin köylerinde ve taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime bir gün ara verildi. Şebinkarahisar İlçesi'ndeki okullar ise 2 gün tatil edildi.

GÜMÜŞHANE: Gümüşhane'de 2 gündür etkili olan kar yağışının ardından ilçelerdeki köy yolları ulaşıma kapandı. İl genelinde okullar, gece yarısı alınan kararla 1 gün süre ile tatil edildi.

HAKKARİ: Hakkari ve ilçelerinde dün geceden beri başlayan kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. İl emerkezi ve ilçelerinde okullar bugün tatil edildi. Yağıştan dolayı 112 köy 309 mezra yolu ulaşıma kapandı.

HATAY: Haymaseki'nin üst kısımlarında meydana gelen heyelanda ise 6 ev yıkıldı. Riskli olan bölgelerde evlerin daha önceden boşaltılmış olması nedeniyle, yıkılan evlerde can kaybı yaşanmadı, ilçede okullar tatil edildi.

KAYSERİ: Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri'de de yılın ilk karı hayatı olumsuz etkiliyor. Gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi.

KIRIKKALE: Kar yağışı nedeniyle Kırıkkale'de 163 köy yolunda ulaşım sağlanamazken, 8 ilçe ile 2 beldede okullar 1 gün daha tatil edildi. Kırıkkale'ye bağlı Delice, Sulakyurt, Bahşılı, Yahşihan, Karakeçili ve Çelebi ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okulların şimdilik bir gün tatil edildiğini açıkladı.

KONYA:  Konya'da iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle devam eden kar tatili bir gün daha uzatıldı. Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada, göre 8 Ocak Perşembe günü de ilk ve orta dereceli okulların tatil olduğu duyuruldu. Tatil süresi yarın da uzatılarak 3 güne çıkartıldı.

TRABZON: Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Tonya, Maçka, Şalpazarı ve Köprübaşı ilçelerinde tüm ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Yomra İlçesinde 5, Arsin İlçesinde 5, Araklı ilçesinde ise 5 ilk ve ortaokulda eğitime bugün ara erildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir