• DOLAR 32.379
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2325.951
  • ...
Yerel gazeteden `altın` kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`da okuyucuya daha çabuk ulaşıp ve gazetenin okunurluğunu artırmayı amaçlayan yerel bir gazete, ilginç bir kampanya başlattı. Gazete, okuyucularından her ay bir kişiye çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Kampanya ile ilgili bilgi veren gazetenin imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, gazete muhabirlerinin aboneleri ve okuyucuları ziyaret ederek, gazetede yer alan haber veya yazılarla ilgili bir takım sorular yönelteceğini soruları en çok doğru cevaplayan bir aboneye çeyrek altın hediye edileceğini, söz konusu kampanyanın yılsonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Okuyucuların dikkatini gazetelerine çekebilmek için böyle bir kampanya başlattıklarını belirten Gülebak, “Eskiden insanlar gazetelerin sayfalarını çevirip ya bir kenara atıyor ya da sofra yapıyordu. 'Her an Urfanatik muhabirleri kapınızı çalabilir' sloganıyla başlattığımız kampanya kapsamında, muhabirlerimiz aboneleri ve okuyucuları ziyaret ederek, gazetede yer alan haber veya yazılarla ilgili bir takım sorular yöneltecek. En çok doğru cevabı veren kişi altını kazanacak.” dedi.

Daha önceleri de okula giden öğrencilerin görüşlerini gazetede yayımlama kampanyası düzenlediklerini ifade eden Gülebak, bu kampanyalarla kentteki yerel basının seviyesini daha yukarılara çıkarmayı amaçladıklarını söyledi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir