• DOLAR 32.597
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2506.451
  • ...
Cizre MYO Güz Dönemi Spor Turnuvası yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Güz Dönemi Spor Turnuvası ödül töreninde başarılı öğrencilere madalya ve kupalarını Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz verdi.

Törende konuşan Cizre MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Vedat Sönmez, Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu;

“Halen 6 bölüm, 290 kız olmak üzere toplam 532 öğrenci ile eğitim-öğretime devam eden Meslek Yüksek Okulumuz 22 akademik personel, 8 idari personel ve 9 destek elemanı ile hizmet vermektedir. Öğrencilerimize sadece sınıf ortamında belirli bir alanda bilgileri vermek değil, aynı zamanda öğrencilerimizi hayata hazırlamak, sosyal yönlerini geliştirmek, aralarındaki iletişimi ve dayanışmayı arttırmak, boş zamanlarını iyi değerlendirmek amacı ile sosyal etkinlikler düzenlemek de başka bir hedefimizdir. Bu çerçevede sadece 2014-2015 güz döneminde yapılan bu etkinlikler ile ilgili kısaca bilgi vermek gerekirse; kariyer günleri başlatılmış, her çarşamba sinema günleri olarak belirlenmiş, toplam 123 sporcunun katıldığı futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenmiş, Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Ön Muhasebe Semineri verilmiş, okulumuzda 27 kişilik müzik korosu kurulmuş, ilçemiz Sulak Köyü ve Aşağı Çeşme Köyü İlk  ve Orta  Okulları ile kardeş okul çalışmaları başlatılmış, HEM ile işbirliği çerçevesinde bilgisayar işletmenliği kursu açılmıştır. G A P İdaresine bağlı çocuk gelişim merkezi ile ortak etkinlikler düzenlenmiştir. Ayrıca  okulumuz öğrencileri tarafından düzenlenen kitap toplama kampanyası ile İdil’e bağlı Okçular Köyüne bir kütüphane kuruldu.”

Yapılan konuşmanın ardından, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz ile Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz ve Silopi MYO Müdürü İbrahim Hüseyni  tarafından, müsabakalarda başarılı olan öğrencilere madalya ve hediyeleri  verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir