• DOLAR 32.525
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2492.967
  • ...
Hayvanlarını sularken kolunu kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayvanlarını sulamak isteyen Şehmuz Çelik (28), elektriği kesilen su çekme pompasının kablolarını kontrol ederken elektriğin aniden gelmesiyle çalışan su pompasına kolunu kaptırdı.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 16.30 sıralarında Çermik ilçesi Alabuğday (Rutan) köyünde meydana geldi.

Konu ile ilgili olarak İlke Haber Ajansına bilgi veren olayın görgü tanıkları Şehmuz Çelik isimli bir şahsın, hayvanlarını sulamak için su çekme pompasını çalıştırdığını, sonrasın da elektriklerin kesildiğini belirterek yaşanan olayı şöyle anlattı:

“Su pompasının çalışmadığını gören Şehmuz Çelik, kontrol için dinamo motorunu inceledi. Çelik, dinamo motorunu incelediği sırada aniden çalışan pervaneye kolunu kaptırdı. Şehmuz Çelik`in pervane arasında kalan kolunun dirsekten aşağı kısmı koptuğunu gören akrabası İsmail Çelik`te (28) yardım için geldiğinde o da kolunu makineye kaptırdı. İsmail Çelik`te kolunu kaptırdı ancak o kolunu erken kurtarabildi.”

Olayda kolunu kaybeden Şehmuz Çelik ile 3 yerden kolu kırılan İsmail Çelik, olay yerine getirilen bir araçla Çermik Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Durumu ağır olduğu öğrenilen Şehmuz Çelik Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edilirken, İsmail Çelik`in tedavisi Çermik Devlet Hastanesi`nde devam ediliyor. (Mehmet Akarsu -  İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir