• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
PKK Medyası Öyle Yalan Söylüyor Ki...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Doğruhaber - Bugün sabah saatlerinde Cizre'nin Nur Mahallesi'nde bulunan Nur Der'e PKK/YDG-H'lilerce ateş açılmış saldırganlar olaya müdahale etmek isteyen polisle çatışmıştı. Açılan ateşte bazı dindar ailelerin evleri de saldırı da isabet almıştı.

Olay gün içerisinde farklı basın kuruluşlarına yansıdı. Ancak PKK'nın yalan haber ajansı (ANF) yaptığı bir haberle Cizre'de böyle bir olay yaşanmadığı yalanını haberleştirdi. sözde Cizreli vatandaşlardan dilinden aktarılan yalan haberin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Cizre'den yerel kaynaklarımızla yapmış olduğumuz görüşme sonrası sabah saatlerinde yaşanan olayı teğit ettik. Cizre'nin hakim bir tepesinde bulunan polis zırhlı aracın tepeden ilçeye inmesi sonrası polis aracına ateş açıldığını belirten kaynaklarımız polisle PKK'lılar arasında yaşanan çatışmada PKK'lı militanların Nur Mahallesinde bulunan Nur Der'e de ateş ettiklerini belirttiler. Kaynaklarımız, çatışma devam ederken militanların dindar ailelerin evlerini de taradığını ifade ettiler.

 

İŞTE ANF'NİN YALAN HABERİ

Bu haberler de ilginizi çekebilir