• DOLAR 32.505
  • EURO 34.594
  • ALTIN 2501.309
  • ...
USTAD`tan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkezli düşünce kuruluşu Uluslararası Stratejik Tahlil ve Araştırmalar Merkezi (USTAD) tarafından çözüm süreci kapsamında “Çözümün Süreci, Gelişmeler ve Beklentiler” konulu bir rapor hazırladı.

2014 yılının sonuna kadar süreci olumlu ve olumsuz etkileyen söylem ve eylemlerin yanı sıra sürece katkı sunmak adına bölgede yürütülen sivil toplum çalışmalarından örneklerin yer aldığı raporun sonunda, süreçte karşılaşılan birtakım sıkıntıları ve çözüm önerileri yer alıyor.

USTAD tarafından hazırlanan bu rapor USTAD Başkanı Ahmet Akgül ve Mehmet Timurağaoğlu tarafından Mardin'e gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu`ya takdim edildi.

Raporu uzun bir süre inceleyen Süleyman Soylu, USTAD`ın bölgede yaptığı güzel çalışmaları izlediklerini ve takdir ettiklerini söylerken, raporu incelemek üzere yanına alan Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş ise bölge içerisinden yapılan bu çalışmayı memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir