• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Yıldırım`da kentsel dönüşüm projesi onaylandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa`nın Yıldırım ilçesinde uygulanacak Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi Master Planı`nın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığı bildirildi.

 Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi Master Planı protokolünü imzaladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Yıldırım Belediye Başkanı Edebali`nin konuğu olarak geldiği Bursa`da ‘Yeni Yıldırım Vizyonu`nu yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Müdür Gürgen, daha sonra Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi`ne geçerek Master Plan hakkında detaylı bilgiler aldı. Genel Müdür Gürgen, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, kentsel dönüşüm konusuna büyük önem veriyor. Bu anlamda da Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali`nin hayata geçirmeyi planladığı proje kentsel dönüşümün yalnızca fiziksel yönünü kapsamıyor. Başkanımız kentsel dönüşüm konusunu tüm detayları ile ele aldı. Bakanlık olarak projeye tam destek veriyoruz” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir