• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Haliliye'de Halk Günleri başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi yeni yılın ilk Halk Günleri toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve belediye müdürleri katıldı. Her ayın ilk Cuma günü saat 14.00’de yapılacak halk toplantılarının ilki resmi tatil olmasına rağmen gerçekleştirildi.

Haliliye Belediye Başkanı Demirkol, Halk Günü toplantısıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Daha önce ilan ettiğimiz üzere her ayın ilk Cuma günü Haliliye Belediyesinde halk günü olarak düzenlenmiştir. Bugün resmi tatil olması hesabiyle vatandaşlarımızın bugünkü halk gününe çok fazla katılım sağlamayacağını da düşünerek ama kurumsal manada da daha önceden kararlaştırılmış tarihlerde değişiklik yapmayacağımızı göstermek açısından halk günümüzü yapmış bulunuyoruz. Dini bayramların dışında hangi güne gelirse gelsin her ayın ilk Cuma günü Haliliye Belediyesinde halk günüdür.” dedi.

“Halk günümüzde vatandaşlar belediyemizden beklemiş oldukları hizmetleri, taleplerini hatta şikâyetlerini ilgili müdürlerimizin de hazır bulunduğu ortamda bizlere iletecekler biz talepleri en kısa zamanda karşılayacağız.” diyen Demirkol,  “Şikayetlerini dikkate alacağız şikayet mevzusu ne ise her ne olursa olsun o şikayet mevzusunu ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir