• DOLAR 32.332
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2279.523
  • ...
Yapıcıoğlu: Yeni Tetikçiler Türemeye Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi (HÜDA PARA) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Siverek İlçe Kongresinde, Türkiye'nin yoğun bir gündemi olduğunu belirterek, ülkede birçok sorunla mücadele ettiklerini söyledi.

Son dönemde partisine yönelik gerçekleştirilen saldırıları kınadıklarını dile getiren Yapıcıoğlu, son olarak partisinin İzmir'deki bir ilçe başkanının aracının yakılmak istendiğini vurguladı.

Türkiye'nin gündemindeki sorunlardan birinin de çözüm süreci belirten Yapıcıoğlu, şunları kaydetti:

"Partimize yönelik saldırılar var. Bunları yapanlar 'huzuru bozabilir miyiz' diye düşünen kötü insanlardır. Uykudaki bir fitneyi uyandırmak için uğraşanlardır. Bunu yapanların dilleri ve memleketleri farklı olabilir ama huylu huyundan vazgeçmez. İşi fitne uyandırmak olan insanlar dünyanın her yerinde görülebilir. Fitnelere karşı milletimizi uyandırmaya çalışacağız. Yıllarca milletin dinine, inancına savaş açıldı, alimleri asıldı, camiler atların ahırına çevrildi, Kur'an eğitimi yasaklandı. Milletimiz 90 yıl kan kustu, biraz biraz memleket nefes almaya çalışırken şimdi de başka tetikçiler türemeye başladı."

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen kongrede Ahmet İdem ilçe başkanlığa seçildi.

AA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir