• DOLAR 32.573
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2433.475
  • ...
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Mardin`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,  bugün yapılacak AK Parti Mardin 5. Olağan İl Kongresi`ne katılmak üzere havayolu ile Mardin`e geldi.

Başbakan Yardımcısı Kutulmuş`u Kızıltepe ilçesinde bulunan Mardin Havalimanı'nda milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Emniyet Müdürü Mehmet Şahin ve bazı kurum amirleri ile AK Partili yetkililerce karşılandı.

Havalimanındaki karşılama töreninin ardından AK Parti İl Teşkilatı`nın düzenlediği kahvaltıya katılmak üzere şehir merkezine araçlarla hareket eden Başbakan Yardımcısı Kutulmuş için yol güzergâhı boyunca yoğun güvenlik önlemleri alındı. Güzergâhta görevlendirilen asker, polis ve özel harekât timleri, önemli noktalarda konuşlandırıldığı görüldü.

Başbakan Yardımcısı Kutulmuş, kahvaltının ardından Atatürk Kapalı Spor Salonu`nda düzenlenecek 5. Olağan İl Kongresi katılacak. Kongrenin ardından Mardin Valiliği`nin organize ettiği öğle yemeğinde Mardin`deki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Özel bir otelde yapılacak öğle yemeği ve toplantının ardından Kurtulmuş`un kentten ayrılması bekleniyor.

(M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir