• DOLAR 32.554
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2425.598
  • ...
Kozluklular aynı anda hem yağmuru hem doluyu gördü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün Kozluk’ta (Hazo) etkili olan yağışlı hava ilçede iki farklı görüntü oluşturdu. Çarşı merkezinin yüksek kesimde kalması nedeniyle yağışlılar dolu, Üçyol mevkiinde ise yağmur şeklinde etkili oldu.

Çarşı merkezinde kısa süreli yağan dolu ilçeyi beyaza bürüdü. Uzun zamandan sonra etkili olan yağışalar, Kozlukluların yüzünü güldürdü.

Dolu ve yağmur yağışına kimi vatandaşlar hazırlıksız yakalanırken işyerlerinin önü dolu biriken esnaf ise kaldırımları temizliğe koyuldular.

Altyapı yetersizliği ciddi sorun haline geldi

Yağışlar, Kozluk’un Üçyol mevkiinde etkisini daha çok yağmur şeklinde gösterdi. Üçyol mevkiinde her yağışlı havada olduğu gibi bazı cadde ve yollarda oluşan su birikintisi ilçenin caddelerinde göletler meydana getirdi. Öyle ki halkın karşıdan karşıya geçmekte sıkıntılar yaşadığı görüldü.

İlçe sakinleri yaşanan bu duruma tepkilerini dile getirerek, alt yapı sorununun ilçenin en büyük sorunlarından olduğunu, yetkili kişi veya kurumların bu tür sorunları çözüme kavuşturmaları gerektiğini belirttiler. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir