• DOLAR 32.346
  • EURO 35.164
  • ALTIN 2309.069
  • ...
SON DAKİKA
AK Parti Hazro İlçe binasına saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç partilerinin Hazro İlçe Başkanlığına Yapılan Molotoflu saldırıyı yayımladığı bir basın açıklamasıyla kınadı.

Saldırıyı, yeni bir kaos ortamı oluşturma girişimi olarak değerlendirdiklerini belirten Altaç, saldırıyı Diyarbakır Halkına ve Demokrasiye yapılmış olarak  Kabul ettiklerini söyledi.

Bu tür olayların içerisinden geçilen hassas dönemde, Diyarbakır`ın ülke içerisinde ki imajına ve huzur ortamına zarar verdiğini belirten Altaç sözlerine şöyle devam etti.

“Bu tip olayların bir daha tekrarlanmamasını temennimizdir.  Bu tür olayların yaşanması bizleri ziyadesi ile rahatsız etmiştir. Yapılan bu menfur saldırılar halkımızın gerçekleri daha net görmesine neden olmuştur. Bu saldırıları yapanların amacı yeniden şiddet ve kaos ortamı oluşturmaktır. Huzuru kaçırmaya çalışanlara karşı dirençli olacağız, kardeşlik mesajları vereceğiz. Güvenin ve istikrarın sağlandığı bir ortamda,  böyle bir saldırının yaşanmış olması bizce manidardır.”

Siyasi Partilerin Demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu ve herkes, herkesim Siyasi Partilerin düşüncelerine saygı duymaları gerektiğini söyleyen Altaç, “Hazro İlçe Başkanlığımıza Yapılan Bu Menfur saldırı karşısında herkesi sağduyuya davet ediyoruz temennimiz bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasıdır.” şeklinde konuştu – İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir