• DOLAR 32.537
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2474.957
  • ...
Çarşafa Hakaret Twitine Paralel Yapı`dan Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyesi 35 kişi hakkında açılan davada yargılananlar arasında oyuncu Barış Atay da vardı. Sorgusunun ardından serbest bırakılan Barış Atay, resmi Twitter adresinden paylaştığı haberle büyük tepki topladı.

"FOTOĞRAFTAKİ ANNEYİ BULUN"

Atay, yeni yılın ilk doğan bebeği Meryem Azra'nın haberini "Fotoğraftaki anneyi bulun" notuyla paylaşarak çarşaflı olan anneye saygısızlık etti.

BARIŞ ATAY TEPKİ TOPLADI

Barış Atay, paylaştığı fotoğraf sonrası takipçileri tarafından eleştirildi. Atay'a, "Özgürlük ve demokrasi diyorsun haklar için mücadele ediyorsun lakin bu kadının giyimini tiye alman hoş değil, olmadı Barış Atay!" gibi yorumlar yapıldı. Ancak Barış Atay, bu tepkilere henüz bir yanıt vermedi.

ATAY'A PARALEL DESTEK!

Dünden beri sosyal medyada büyük tepki toplayan bu paylaşıma ise cemaat çevrelerinden manidar bir destek geldi. Cemaate yakınlığıyla bilinen gazeteci Emre Erciş, Atay'ın attığı tweete atıfta bulunarak "Kıyafeti ile bana Yahudiyi hatırlatıyor olamaz mı? Kuranda kara çarşaf ve peçe yok. Ben ona müslüman gözüyle bakmadım." ve "Açıkcası fotoda kadın olduğu bile belli olmayan kişi müslüman mı değil mi bilemedim. Bana Yahudiyi andırıyor" gibi skandal paylaşımlarda bulunurken tweetlerine cemaat çevrelerinden destek ise gecikmedi.

Erciş ve Paralel yapıya yakın çevrelerin bu paylaşımları da Atay'ın atttığı tweetler gibi büyük tepki gördü. Twitter kullanıcıları "Cemaatin ne olduğu yeniden belli oldu.", "Cemaat hepimiz Barış Atay'ız" derse hiç şaşırmayın gibi tweetler ile Paralel Kalem Erciş'e gerekli cevabı verdi.

sabah

Bu haberler de ilginizi çekebilir