• DOLAR 32.552
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2428.49
  • ...
Karlıova Belediyesinden logo yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesiyle aynı olan logosunu değiştirme kararı alan Karlıova belediyesi bu sıkıntının giderilmesi için yeni bir logo ile hem belediyeyi hem Karlıova`yı temsil edecek logo yarışması düzenledi. Yarışmada kurulacak olan komisyonun kararı ile seçilen logo sahibini ödüllendireceği açıklandı.

Konu hakkında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bingöl, "Doğal güzellikleri ile ilçemizin gelecek potansiyelini yansıtan, öncü belediyecilik hizmetleriyle örnek olmayı hedefleyen yönetim anlayışını yansıtacak ve Karlıova Belediyesi kurum kimliğinde kullanılacak özgün logonun kullanılması, yanı sıra ilçenin simgesi olacak bir niteliğe sahip olması da amaçlanmaktadır. Logonun alıntı olmaması, bakıldığında Karlıova akla gelmesi ve siyasi içerikli olmaması tercihimizdir.” dedi.

Belediyenin düzenlediği logo yarışmasına katılacakların15 Şubat tarihine kadar hazırladıkları taslağı teslim etmeleri gerektiği ifade edilirken logoya yaş sınırı olamadığı gibi her yerden de katılım olabileceği belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir