• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Şubatta Pedagojik Formasyon İçin Ek Kontenjan Verilebilir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, 2014'te üniversitelere verilen pedagojik formasyonlara ilave olarak gerekli olduğu takdirde, 2015 Şubat döneminde, yeterli şartlara sahip olan üniversitelerin mezun ve son sınıfta okuyan öğrencilerini kapsamak üzere ek kontenjan verileceğini duyurdu.

Saraç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, pedagojik formasyon eğitimi ile ilgili üniversite öğrencilerinden kendisine yoğun bir şekilde iletilen görüş ve önerileri takip ettiğini ve bu talepleri YÖK olarak dikkate aldıklarını ifade etti.

Bu kapsamda, yaz döneminde YÖK tarafından üniversitelere verilen pedagojik formasyon programlarının bir kısmının üniversitelerde başlatıldığını, bir kısmının ise bugünlerde başlatılmak üzere olduğunu hatırlatan Saraç, yeni bir haberi daha paylaştı.

Saraç, "2014 yılında üniversitelere verilen pedagojik formasyonlara ilave olarak gerekli olduğu takdirde, 2015 Şubat döneminde, yeterli şartlara sahip olan üniversitelerin mezun ve son sınıfta okuyan öğrencilerini kapsamak üzere ek kontenjan verileceğini" duyurdu.

YÖK Başkanı Saraç, "ek kontenjanın gerekli olduğu takdirde yeterli şartları taşıyan üniversitelere verileceğini ve mezun veya son sınıf öğrencilerini kapsayacağını" bildirdi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir