• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
SON DAKİKA
Zeytinburnu`nda üç ayrı patlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zeytinburnu’nda, 1`i İlçe Emniyet Müdürlüğü`nün yanındaki sokak olmak üzere 3 farklı noktada ardı ardına ses bombaları patlatıldı. Polisi alarma geçiren olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlk patlama Yenidoğan Mahallesi 50/3 Sokak içinde bulunan bir dershanenin önünde meydana geldi. Saat 21.30 sıralarında bir dershane önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis burada incelemelerini sürdürürken art arda Gökalp Mahallesi`nde, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü`nün yanındaki 39`uncu Sokak ve 54/5 Sokak üzerinde de patlamalar duyuldu. Patlamalara sokak içlerine bırakılan ses bombalarının neden olduğu anlaşıldı. Güvenlik şeridiyle çevrilen olay yerleri polis tarafından titiz bir şekilde incelendi. Polis ikinci bir bomba ihtimaline karşı olay yerlerinde araştırma yaptı. Ses bombalarının yasadışı örgüt yanlıları tarafından patlatıldığı iddia edildi.

Patlamayı duyan bir vatandaş, "Ses bombası patlamış. Tüp patlamış gibi bir ses çıktı. Büyük bir ses duyduk. Birden fazla yerde olmuş." diye konuştu.

Güvenlik kamera kayıtlarından şahısların kimliklerini tespit etmeye çalışan polis ekiplerinin konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir