• DOLAR 32.602
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2496.495
  • ...
Mustazaflar Cemiyetinden Tarsus'ta 182 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyette bulunan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Aralık ayı faaliyet raporunu açıkladı. Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkan Yardımcısı Ramazan Tekyıldız tarafından kamuoyu ile paylaşılan yarımlarla ilgili şu bilgilere yer verildi: “Komisyon üyelerimizin çalışmaları kapsamında hayırsever halkımızdan toplamış olduğumuz muhtelif yardım malzemelerini gıda, giyim ve ev araç-gereçler şeklinde ayırdıktan sonra sıra paketleme işlemine gelmekte. Paketleme işlemimiz bittikten sonra, tespit formumuza göre hazırladığımız yardım paketlerini dağıtım işlemine başlamaktayız. Dağıtım işlemi, bizzat komisyon üyelerimiz tarafından muhtaç ailelere kapıda teslim ediliyor.”

Yapılan yardımların detaylarını da paylaşan Tekyıldız, “Yardımlarımızın içeriği ise şöyle; 15  aileye 750 TL değerinde gıda paketi, 145 aileye 465 TL değerinde ekmek, 4 aileye her birine 25 kg olmak üzere bin 500 TL değerinde zeytin yağı, 4 aileye 150 TL değerinde sebze-meyve,  bir aileye bin TL değerinde ev tadilat masrafı, 5 aileye 2 bin TL değerinde ev araç-gereçleri ve son olarak da 8 aileye 3 bin 550 TL değerinde nakdi yardım yapılarak 2014 yılının son yardımlarını yaptık.” ifadelerini kullandı.

Kendilerine destek olanlara seslenen Tekyıldız, “Şimdiye kadar yapılan yardımlarda bizlerden desteklerini esirgenmeyen hayırseverlerimize, dernek üye ve gönüllülerimize ve son olarak da mağdur ve muhtaçların seslerinin duyurulmasında emeği geçen yerel ve ulusal basına teşekkür ediyoruz.” dedi. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir