• DOLAR 32.572
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2421.03
  • ...
İHH Nizip şubesi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İHH Nizip şubesi, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Gaziantep Vali Vekili, belediye başkanı, kaymakam, ilçe müftüsü, İHH il ve ilçe başkanlarının  katılımıyla açıldı.

Program Ömer Çelik'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda konuşan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, "Yetim çalışmasını anlatmaya gerek yok burası medreselerin bol olduğu alimlerin bol olduğu bir yer. Allah sizin bu çalışmalarınızı örnek olarak bütün insanlık alemine yaygınlaştırsın ve hep birlikte inşaallah Suriye'nin kurtuluşuyla beraber Mescid-i Aksa'nın kurtuluşuyla Mescid-i Aksa'da özgürce namaz kılalım inşaallah. Mescid-i Aksa'ya kadar durmak yok." dedi.

Mazlumun elinden tutmanın, fakire kucak açma ve miskini doyurmanın İslam'ın ruhunda olduğunu belirten ilçe müftüsü Osman Şekerci de, Barış Manço'nun şu sözlerini hatırlatarak konuşmasını bitirdi: "Yaz dostum, fakir görsen yedir kaymak bal ile. Yaz dostum, garip görsen giydir ipek şal ile. Yaz dostum, yetim görsen sar kanadın kolunu, yaz dostum, kimse gitmez bu dünyadan mal ile" dedi.

Program açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.  (Bayram Çakır - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir