• DOLAR 32.314
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2278.315
  • ...
SON DAKİKA
`Umut Kervanı` Programı umut kapısı oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Platformuna bağlı STK`lardan Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Yardım Komisyonu her hafta salı günü Rehber TV`de yayınlanan “Umut Kervanı” programına 11 Kasım günü konuk olarak yaptığı hayırlı hizmetleri hayırseverlerle paylaşmıştı. Yayınlanan program kapsamında hayırsever izleyiciler nakdi ve ayni yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

Program kapsamında gelen bütün yardımları muhtaç ailelere ulaştıran Yardım Komisyonu ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi.

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı M. Zeki Güneş, “Bizler Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi olarak Rehber TV`de yayınlanan ‘Umut Kapısı` programı kapsamında ziyaret ettiğimiz ailelere hayırsever izleyici kardeşlerimizin gönderdiği nakdi yardımları ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahibi bu ailelere elimizden geldiği kadar yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz." dedi.

Mağdur aileler ise Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesinin yapmış olduğu yardımlardan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. İhtiyaç sahipleri yardımı yapan ve kendilerine ulaştıranlar hayırseverlere dua ettiler.

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Rehber TV`de yayınlanan “Umut Kervanı” programı kapsamında daha önce de hayırseverlerin yardımda bulunduğu 2.5 ton kömürü ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir