• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Artuklu'da yılsonu değerlendirme toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez ilçesi Artuklu’da 2014 yılı çalışmalarını değerlendirmek ve 2015 yılı çalışmamalarını planlamak için yılsonu değerlendirme toplantısı düzenlendi.  Toplantı, Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu başkanlığında kurum amirlerin katılımıyla Artuklu Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Karataşoğlu, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı yürütülmesi, kamu hizmetlerinin daha iyi sunulması ve daha etkin yürütülmesini hedeflediklerini, şu ana kadar olduğu gibi tüm kamu hizmetlerinin eksiksiz şekilde yürütülmesi için bundan sonrada daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca toplantıya katılan tüm kurum amirlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıda kurum amirlerine tek tek söz verilerek 2014 yılı içinde yapmış oldukları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi vermeleri sağlandı. Ayrıca kurumların ihtiyaçları, faaliyetleri ve hedefleri konusunda genel değerlendirme yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir